Σχεδιασμός ιστοσελίδας / e-shop.

Ενημερώνουμε ότι για όλες τις επιχειρήσεις που έκλεισαν λόγω του κορωνοϊου & που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους, υπάρχει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop εως και 5.000 ευρώ με 100% χρηματοδήτηση, στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

To Sο Cool Design Office είναι ένα Design Agency, ικανό να προσφέρει δημιουργικές και μοναδικές λύσεις στις επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών του. Από το 2013 παρέχει συνολικές υπηρεσίες σχεδιασμού σε συμβατικά και ψηφιακά μέσα.
Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας, συσκευασίας, εντύπου, εκθεσιακού περιπτέρου, ιστοσελίδας και e-shop, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρίας μας.

Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου ή συσκευασίας.

Το πρώτο βήμα μιας επιχείρησης είναι ο Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου ή συσκευασίας το οποίο είναι και το πιο σημαντικό μέρος στο σχεδιασμό-δημιουργία ενός brand γιατί από αυτό εξαρτώνται όλες οι μετέπειτα σχεδιαστικές επιλογές.
Εάν χρειάζεστε μια ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας ή τη δημιουργία μιας νέας, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε της ανάγκες σας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας / e-shop.

Σε έναν αμιγώς ψηφιακό, πλέον, μέλλον, πιστεύουμε πως η σωστή ηλεκτρονική τοποθέτηση μίας επιχείρησης ειναι απαραίτητη. Η κατασκευή μιας επαγγελματικής, σύγχρονης ιστοσελίδας ή ενός e-shop από την έμπειρη δημιουργική ομάδα της εταιρίας μας…

  • με ευκολία στην πλοήγηση και ασφάλεια
  • που θα λειτουργεί άψογα σε όλα τα μεγέθη και τους τύπους συσκευών, είτε σε κινητά, tablet, είτε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, σε συστήματα Windows και Mac,
  • με ταχύτατους server για να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα με το hosting
  • με την 2ωρη εκπαίδευση που παρέχουμε στον χώρο σας, με την παράδοση του e-shop ή της ιστοσελίδας σας

… θα μπορείτε να την επεξεργάζεστε μόνοι σας και είναι σίγουρο ότι οι δυνητικοί πελάτες σας θα μπορούν να ενημερωθούν ή ακόμα και να «αγοράσουν» ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας.

Προώθηση του e-shop ή της ιστοσελίδας.

H ομάδα μας εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ψηφιακής διαφήμισης.
(SEO, Google Ads, Social Media Marketing, Content Creation, Mail Marketing, Viber Campaign)

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σας παρέχουμε την δυνατότητα διασύνδεσης του e-shop με διαχειριστικά προγράμματα ERP & διασύνδεση με XML. Οι παραπάνω υπηρεσίες συγκαταλέγονται στην μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτουμε που εγγυάται την ασφαλή και ομαλή διασύνδεση των καταστημάτων.

Στο So Cool Design Office γνωρίζουμε ποια είναι αυτά τα στοιχεία που θα επηρεάσουν θετικά τον καταναλωτή.
Γνωρίζουμε πώς θα κερδίσουμε τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη του. Πώς θα βελτιώσουμε την εικόνα της επιχείρησης σας, τις πωλήσεις και τις εξαγωγές σας.

Καλέστε μας
Δευτέρα – Παρασκευή : 9:00 – 17:00

ή συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος

""
1
Όνομα
Τηλέφωνο
Όνομα Επιχείρησης / Τομέας Δραστηριότητας
Πολιτική ΑπορρήτουΣυναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Και θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε απλόχερα, τις γνώσεις και την εμπειρία μας.